Микроскопска ендодонција2018-09-20T16:22:04+02:00

Микроскопска ендодонција

За прв пат во Македонија ЕНДОМАК обезбеди оперативни ЕНДОДОНТСКИ МИКРОСКОПИ.
Со микроскопот, како светски најмодерна алатка во ендодонсткото лекување на забите и неговата моќна магнификација, за многу се подобрува визуализацијата на внатрешната микроструктура на забниот кавитет и неговите коренски канали. Ова е од особена важност во ендодонтското лекување бидејќи прецизното детектирање на коренските канали и нивното успешно третирање водат кон предвидливо и долготрајно зачувување на забот.

Microscopic Endodontic Treatment (MET) step by step procedure. Enjoy it!Made by Dr. Gjorge Gudev

Публикувахте от EDG Endomak Love your Smile в Петък, 23 февруари 2018 г.

Microscopic Endodontic Treatment (MET) – retreatment of previously treated toothMade by Dr. Gjorge GudevEnjoy it !

Публикувахте от EDG Endomak Love your Smile в Неделя, 4 март 2018 г.

[layerslider id=”2″ /]