Стоматолошка клиника и заботехничка лабораторија – Митаноски2023-04-02T15:03:11+02:00

ЗА МИТАНОСКИ

Одржувајќи ги стандардите на стоматолошката нега, стоматолошката клиника и заботехничка лабораторија „Митаноски“ во Дојран, опремена со најсовремена и модерна опрема и технологија, служи високо ниво на професионална стручност и стоматолошка услуга, во смирувачка и удобна атмосфера. Нашата стоматолошка клиника и лабораторија се единствени од ваков вид во Дојран кои обезбедуваат стоматолошки услуги – сè на едно место. Тоа нè прави уникатни и без  конкуренција. Од деца до возрасни, сите возрасни групи и семејства се згрижени од високо обучени лекари и техничари кои обезбедуваат максимална заштита на забите.

ЗА МИТАНОВСКИ

Одржувајќи ги стандардите на стоматолошката нега, стоматолошката клиника и заботехничка лабораторија „Митаноски“ во Дојран, опремена со најсовремена и модерна опрема и технологија, служи високо ниво на професионална стручност и стоматолошка услуга, во смирувачка и удобна атмосфера. Нашата стоматолошка клиника и лабораторија се единствени од ваков вид во Дојран кои обезбедуваат стоматолошки услуги – сè на едно место. Тоа нè прави уникатни и без  конкуренција. Од деца до возрасни, сите возрасни групи и семејства се згрижени од високо обучени лекари и техничари кои обезбедуваат максимална заштита на забите.

СТОМАТОЛОШКИ УСЛУГИ

Стоматолошката клиника и лабораторија „Митаноски“, опслужуваат разновиден спектар на услуги, кога станува збор за вашата стоматолошка здравствена заштита. Од дневни рутински прегледи до естетска стоматологија и од комплицирани операции до третман на непцата, сите може да се лекуваат на едно место.

ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Стоматолозите од „Митаноски“ се занимаваат со сите процедури на Општа стоматологија кои вклучуваат рутински преглед на забите, стоматолошки реставрации, екстракција на заби и чистење на забите.

ПАРОДОНТАЛНА СТОМАТОЛОГИЈА

Во таа област нашите соработници, експерти од EDG, темелно се занимаваат со третмани на гингивите и пародонталната болест. Повеќето од нив вклучуваат најнова технологија на ултрасонични апарати и ласери од секаков тип.

ОРТОДОНЦИЈА

Во ортодонцијата одлично се справуваме со дијагноза, превенција и корекција на лошо позиционираните заби и вилици. Оттука, нудиме модерни концепти на ортодонтски брикети (титаниум и керамика) и Invisalign.

ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА

Со цел да го подобрите изгледот на забите и непцата, Ви нудиме голем број услуги во естетската стоматологија. Ова вклучува: DSD, белење на забите, ламинати, безметални коронки и мостови, инлеи и онлеи.

ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ

Како членка на EDG и во најтесна соработка со имплантолози од таа групација, а кои имаат долгогодишно искуство во областа, нудиме многубројни докажани имплантолошки решенија.

ЗАБОТЕХНИЧКА ЛАБОРАТОРИЈА

Нашата лабораторија е една од најмодерните во регионот. Опремена со најсовремена опрема, технологија и материјали, нуди докажано ниво на квалитет, лично прилагодливи конструкции и погодности на пациентот…

m-LAB заботехничката лабораторија е ексклузивна и единствена во Дојран. Сместена во истите простории на Клиниката, таа ги нуди најдобрите стоматолошко-протетски решенија, контролирани и индивидуално адаптирани на едно место. Како легално одобрена и единствена сертифицирана, m-LAB заботехничката лабораторија им нуди на своите пациенти целосен опсег на протетски решенија со највисок квалитет. Најголемата придобивка за пациентот е тоа што, за разлика од другите, ние овде можеме прецизно да го следиме прогресот на секој случај поединечно. Имаме комплетна контрола врз техниката, технолошкиот процес, материјалите и квалитетот. Ги употребуваме најдобрите материјали и во тесна соработка со стоматологот и пациентот можеме максимално да ги разбереме и имплементираме сите потребности и желби поврзани со случајот на кој работиме. Ние ги користиме сите најсовремени материјали и кон секој случај пристапуваме со максимално разбирање на докторот и потребите на пациентот, пред да препорачаме решение. За техничарите секој случај е посебен и има разновидни начини да се создаде најдобро решение за секој пациент. Комбинацијата на водечки технологии и нашите стручни техничари уверуваат дека резултатите што ги добивате ќе ги надминат вашите очекувања. Нашите техничари се предизвикани и се во постојана потрага по иновативни решенија за квалитет и естетика. Преку нашите постојани напори за подобрување, развивме вештини за создавање на најдобри порцелански коронки со јачина и убавина на природниот изглед.

m-LAB Стоматолошката лабораторија нуди целосен опсег на стоматолошки лабораториски изработки: протези, коронки и мостови, како врз заби, така и врз импланти. Нашата лабораторија има специјализирани техничари и за цирконија и за керамика. Нашата работа е целосно дигитализирана и компјутеризирана со најмодерна 3D PRINT и CAD /CAM технологија.

  • contact@mitanoski.mk
  • ул. Маршал Тито бр 53, Нов Дојран

  • 00389.2.60.90.990 локал 8
    00389.78.477.499

Контактирајте не